logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Bog & Idé / Legekæden

4
0
The property

Velkommen til Bog & Idé / Legekæden

Vores butik i Farsø Rådhuscenter er Vesthimmerlands største Bog & Idé samt Legekæden. I butikken vil du møde Laila og Inge, som hver dag står klar til at yde kompetent rådgivning i alle vores afdelinger lige fra bøger til legetøj.

Bog & Idé, Legekæden, Farsø

Vores afdelinger:

Bøger

Vi har Vesthimmerlands måske største udvalg af bøger i alle genrer lige fra krimier til kogebøger. De nyeste titler har vi altid på hylderne, men har også altid et godt tilbud. Vi har også en masse til børn og unge i vores afdeling med børne- og ungdomsbøger. Har du et ønske, som vi ikke har på hylderne, kan vi helt sikkert få den hjem!

Legetøj

Selvom vi er en kombineret Bog & Idé og Legekæden, skal man ikke tage fejl af vores legetøjsafdeling! Vi har nemlig et stort udvalg i legetøj til alle aldre, som en rigtig legetøjsbutik. Du finder blandt andet et stort udvalg i mærkerne Lego, Brio og Way2Play.

Legekæden legetøj Farsø legetøjsbutik

Kontorartikler

I vores kombinerede kontor- og hobbyafdeling finder du alt, du skal bruge på kontoret eller i dit kreative hjørne. Vi har alt lige fra papir/karton, hæfter/mapper og skriveartikler til skære- og lamineringsmaskiner samt farveblyanter og meget andet inden for DIY (Do it yourself).

Bræt- & Puslespil

Vi elsker brætspil og puslespil! Derfor har vi selvfølgelig også et stort udvalg i alt inden for brætspil og puslespil til både børn og voksne. Så uanset om storesøster skal slå lillesøster i Ludo, eller der skal hygges en lørdag aften med rødvin og Partners, så kan vi hjælpe dig.

Brætspil, Puslespil, Farsø
Rejsekufferter, Skoletasker, Farsø

Rejsekufferter & Skoletasker

Snart skolestart? Eller trænger den gamle skoletaske til en udskiftning? Så finder du hos os et stort udvalg i skoletasker fra blandt andet Ergobag, Satch og Beckmann samt Legotasker. Rejsekufferter kan vi også hjælpe med, store som små, fra blandt andet mærket Travellite.

Go Dream - Oplevelsesgaver

Vi har et godt samarbejde med landets største formidler af gavekort til oplevelsesgaver, Go Dream. I vores Go Dream-afdeling finder du derfor et stort udvalg i gavekort til Kro- og Hotelophold, Café- og Restaurantbesøg, Biograf- og Teater, Faldskærmsudspring og mange andre eventyr.

Go Dream oplevelsesgaver
Pasfoto Farsø, Vesthimmerland

Diverse

Vi kan også hjælpe med følgende:

  • Printerpatroner: Patroner til næsten alle printere, og ellers kan vi få dem hjem.
  • Print, Kopiering & Fotofremkaldelse: Print eller kopiering på alle papirtyper samt hurtig fremkaldelse af fotos.
  • Pasfoto: Nyt foto til pas, kørekort eller andet foto-ID på bare 2 minutter uden tidsbestilling.
Views
4979
More from this employer
16. marts 2021
13. marts 2021
12. marts 2021
11. marts 2021