logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Diamanten

5
0
The property

Velkommen til Diamanten

Her i Farsø er det ikke den nyeste trend som går hurtigst, vi er mere til gode klassikere og holdbare minder, men jeg tager afsted på smykke messer 1 gange om året, og tager det ind som jeg synes ser spændende ud, og hører efter hvad kunderne ønsker sig af fremtidige mærker.

Lidt om mig/indehaveren, Sofie Bærentzen Krogholm, startede som salgselev med speciale i smykkebutikken Poul A. Hinrichsen, Aars i 1998, blev færdig udlært i 2000, hvorefter jeg blev, indtil at jeg fik lyst til at åbne min egen butik i Farsø. Jeg slog dørene op til Diamanten på Store Torv i Farsø, november 2007. Flyttede over i Farsø Rådhuscenter 01.04.2012.

Jeg elsker smykker og ure, men elsker endnu højere at vejlede mine kunder frem til hvilket smykke, ur eller dåbsgave de skal give til dem de holder af. Da jeg nu har været i branchen i godt 20 år kender jeg mange af de lokale hvilket er en stor hjælp.

Diamanten har tilknyttet guldsmede værksted og urmager. Det vil sige at man kan indlevere sine gamle smykker og ure og få dem sat i stand. Dette kan man få lavet et tilbud på.

Små reparationer som fx batteriskift i armbåndsure og omtrækning af perle halskæder udføres dog i Diamanten.

Diamanten er medlem af Danske Guldsmede og Urmagere, og det betyder at alle gaver købt i Diamanten kan byttes i hele landet i 30 dage.

Views
3157
More from this employer
16. marts 2021
13. marts 2021
12. marts 2021