logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Din Tøjmand

7
0
The property

Din herretøjsbutik i Farsø

Velkommen til Din Tøjmand i Farsø Rådhuscenter. Her finder du et stort udvalg i herre og ung tøj fra konfirmationsalderen og op. Bag disken møder du blandt andet Finn Bisgaard, som har haft butikken siden 1996, og har været i branchen for herreekvipering i mere end 50 år. Herudover møder du også de venlige og kompetente ansatte. I den hyggelige butik med trægulv finder du noget for enhver smag, og vi gør altid vores ypperste for, at du får den bedste service.

Signal

Signal er et af de helt store mærker inden for herretøj, og her finder du et stort udvalg til manden, som ønsker sig et casual men samtidig pænt look.

Redgreen

Redgreen er et af vores nyere mærker, men som egentlig er et ældre dansk og klassisk mærke. Redgreen sørger for at klassisk look, som er sejlerinspireret.

Meyer

Meyer er et helt nyt koncept, som udelukkende består af bukser. Her får du et par bukser, som kan matche enhver overdel i utallige forskellige farver og størrelser.

Olymp

Med det tyske mærke Olymp får du en strygefri skjorte i flere forskellige farver og pasformer.

Bosweel

I vores store udvalg fra mærket Bosweel finder du en række klassiske skjorter til den mere modne mand.

North 56°4

I vores bigsize-afdeling finder du mærket North 56°4, som er et full-concept (alt til garderoben) fra størrelse 2XL til 8XL.

Casual Friday

Med Casual Friday får du et smart outfit med t-shirts, skjorter og funktionelle jeans til den yngre mand uden at betale en formue.

Blend

Hos os finder du et stort udvalg i det kendte mærke Blend, som henvender sig til den smarte yngre fyr. Her får du jeans, poloer, t-shirts, jakker, vestre mv. til gode priser.

Wrangler

Bukser fra Wrangler kommer man ikke udenom, når man snakker herreekvipering. De klassiske bukser til den voksne mand.

Garant

Garant er Din Tøjmands eget og eksklusive mærke. Her finder du et full-concept med alt til garderoben.

Alberto Pants

Alberto Pants er et tysk mærke, som navnet antyder, udelukkende består af jeans med en helt perfekt pasform.

Habitter

Hos os finder du et stort udvalg i alle former for jakkesæt og blazere til enhver lejlighed. Det finere jakkesæt til den mere casual blazer. Vi har størrelse fra 48-50 til 64.

Andre mærker

Udover de ovenstående har vi en række andre mærker også, herunder kvalitetsundertøj fra JBS og Bjørn Borg til det billigere undertøj fra Claudio.

Views
4269
More from this employer
16. marts 2021
13. marts 2021
12. marts 2021
11. marts 2021