logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Kop & Kande

5
0
The property

Velkommen til Kop & Kande Farsø!

Det første du møder, når du træder ind ad hovedindgangen i Farsø Rådhuscenter, er Kop & Kande - byens isenkræmmer med mangeårige indehaver Jørgen Højrup i spidsen.

Efter at have flyttet beliggenhed i centeret hele 2 gange, i sin mere end 30 år på bagen, finder du i dag en af landets største isenkrambutikker på mere end 1.000 kvadratmeter.

kop-og-kande-farsø-2
kop-kande-farsø

De mange kvadratmeter er fyldt med et stort udvalg i isenkram fra alle de kendte mærker og i alle prisklasser. Vi er en førende butik i gryder, pander, køkkenudstyr, bageartikler, elektriske husholdningsapparater og personlig pleje, men har også et bredt sortiment i gaveartikler, brugskunst, sengetøj, alt til badeværelset samt stel, glas og bestik.

Hver dag bestræber vi os på at være landets bedste isenkræmmere, hvad angår både service, priser og udvalg.

Vores afdelinger:

Kop & Kande Farsø soveværelse

Soveværelset

I vores afdeling med alt til soveværelset finder du Nordjyllands måske største udvalg i sengetøj, blandt andet fra mærkerne Juna, Sødahl og Night and Day. Herudover selvfølgelig også puder, dyner og tæpper.

Kop og Kande Farsø - badeværelset

Badeværelset

Du finder også alt til badeværelset, hvor vi blandt andet har et stort udvalg i håndklæder fra mærkerne Sødahl og Zone, men selvfølgelig også tandkrus, sæbepumper, spejle, bademåtter, badeforhæng og toiletartikler.

Personlig Pleje

Hvad end du har brug for shavere, barbermaskiner, hårklippere, skægtrimmere, krøljern, fladjern, massagepuder, varmepuder eller alt derudover inden for personlig pleje, kan vi hjælpe dig i Kop & Kande Farsø.

Kop Kande Farsø elartikler

Store Elartikler

Vi plejer at sige, som en sjov bemærkning, at vi har alt til hjemmet med ledning i - og det er faktisk ikke langt fra sandheden. Du finder nemlig alt lige fra støvsugere og strygejern til æggekogere og kaffemaskiner.

Kop Kande Farsø stel bestik, kræmmer

Stel, Glas & Bestik

Stel, glas og bestik findes i rigtig mange former samt til mange forskellige anledninger. Vi har et stort udvalg i stel, glas og bestik fra alle de store mærker og til enhver anledning. Du finder også et stort udvalg i duge, herunder mere end 80 forskellige voksduge, som kan skæres i ønsket længde.

Kop Kande Farsø pander gryder

Gryder & Pander

Vi elsker virkelig gryder og pander - og hvis vi selv skal sige det, er vi faktisk også ret gode til det! Du finder mere end 100 forskellige gryder og pander til både keramiske kogeplader, gas og induktion. Så her finder du med garanti dit nye køkkenudstyr til komfuret.

Kop og Kande Farsø køkkenartikler

Køkkenudstyr

Køkkenet består selvfølgelig også af andet end gryder og pander, så her kan vi selvfølgelig også hjælpe dig! I vores køkkenafdeling finder du nemlig alt til køkkenskuffer og -skabe, lige fra køkkenknive og skåle til viskestykker og krydderier/olier.

Kop Kande interiør

Gaveartikler & Interiør

Uanset om du søger en gave eller interiør til dit eget hjem, finder du det helt sikkert i Kop & Kande Farsø. Vi har gaven til både mor og far, familien, reception, jubilæum eller anden lejlighed samt pynt til ethvert hjørne i hjemmet - og i alle prisklasser.

Vi forhandler:

Views
3850
More from this employer
16. marts 2021
13. marts 2021
12. marts 2021
11. marts 2021