logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad

Discover Places

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh

Sportigan Farsø

6
0
The property

Velkommen til den lokale sportshandler i Farsø - Sportigan Farsø! I vores butik finder du et stort udvalg af sportstøj, sportssko og sportsudstyr fra alle de største sportsmærker.

Som selvstændig og lokal sportsbutik sætter vi en ære i at give en kompetent og personlig betjening til alle vores kunder.

Mærker:

Adidas

Craft

Endurance

FILA

FUSION

H2O

Hummel

Peak Performance

Puma

SELECT

The North Face

Afdelinger:

  • Fritid- og mode: Du finder en fritids- og modeafdeling med al den seneste nye sportsmøde inden for sko og tøj.
  • Motion og træning: Det samme gælder for vores motionsafdeling, hvor du finder alt det bedste træningstøj og træningssko.
  • Boldsport: Vi elsker også boldsport, som er en populær sport i byen, og derfor mangler vi selvfølgelig heller ikke fodtøj og beklædning inden for boldsport.
  • Svømning og badning: Med en fantastisk svømmehal i byen, mange campingpladser og sommerhuse med svømmingpools samt flotte badestrande har vi selvfølgelig også et stort udvalg i svømme- og badetøj samt svømmeudstyr.
  • Triatlon og løb: Løb og triatlon er yderst populært i byen og omegn, og hos os finder du altid et stort udvalg i løb og tri til både den mere seriøse udøver samt motionisten.
  • Pleje og skadesbehandling: Småskavanker kan komme over de fleste af os, men her står vi også klar til at hjælpe dig! Vi har et bredt udvalg i alt inden for sportspleje og sportsbind.
  • Outlet: I vores nyindrettede "instore" outlet finder du alt i beklædning til både herrer, damer og børn - og med rigtig store rabatter!

Se vores butik:

Vi elsker service i Sportigan Farsø! Derfor er du selvfølgelig meget velkommen til at låne en vare med hjem, inden du bestemmer dig. Derudover leverer vi også gratis ud i hele 9640 Farsø, samt sender gerne ud til landets øvrige kommuner med GLS.

Besøg vores sportsbutik i Farsø - i nærheden af Aars, Løgstør og Aalestrup.

Views
3811
More from this employer
16. marts 2021
13. marts 2021
12. marts 2021
11. marts 2021